Serveis

Posem al seu servei tota la nostra experiència i coneixements per a fer realitat el seu projecte.

Tots els nostres productes són aptes per a calefacció radiant i refrigerant.

A HEARTWOOD som especialistes en tarimes de gran format, per a més realitzem revestiments, mobiliari i tot allò que la seva imaginació abast i que la fusta ens permeti.

Posem a la seva disposició el servei de manteniment especialitzat amb els productes específics que faran que la seva fusta sempre llueixi com el primer dia.

Interiores

Interiors

Escull el tipus de fusta, la textura de la mateixa, l'acabat i la grandària de les lames… Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Revestimientos

Revestiments

HEARTWOOD està especialitzat en oferir un servei complementari en el disseny de revestiments per a parets, sostres, portes…el que el seu projecte necessiti no serà un impediment per a nosaltres.

Mobiliario

Mobiliari

Podem dissenyar i produir qualsevol peça de mobiliari interior i/o exterior, com sempre amb fustes nobles de primera qualitat. Creem mobles a mida per al seu projecte.

Exteriores

Exteriors

HEARTWOOD disposa de tarimes especials per a projectes d'exteriors. Podrem crear l'ambient perfecte per a la seva terrassa, chill-out, piscina,...

Mantenimiento

Manteniment

Un correcte manteniment de les seves superfícies de fusta aconseguirà que llueixin sempre perfectes. Descarregui el nostre Manual de Manteniment on li expliquem com realitzar la neteja habitual de les superfícies de fusta, així com a diferents sol·lucions per al seu manteniment. Per a qualsevol consulta o sol·licitud de servei de manteniment, no dubti en posar-se en contacte amb HEARTWOOD.