Qui som

Hem escollit HEARTWOOD com a nom per a la nostra companyia per la duresa i durabilitat que el nostre projecte comparteix amb la fusta.

Els nostres productes originaris d'Alemanya es caracteritzen per l'exclusivitat, creant un concepte únic d'empresa.

HEARTWOOD és també un terme col·lectiu que s'utilitza a la fusteria artesanal per als arbres nobles, el nucli dels quals és d'un color diferent al de la part exterior, més clara, com per exemple, el roure, el cirerer i la noguera.

Apostem per la sostenibilitat del sector. Per això tots els nostres productes estan certificats per PEFC.

Programa de reconeixement de Sistemes de Certificació forestal

Equip

Heartwood - equipo

HEARTWOOD compta amb els millors professionals del sector, amb àmplia experiència en la fabricació, assessorament i procés d'instal·lació de tarimes de gran format.

Oferint a més un servei post-venda i de manteniment personalitzat en cadascun dels seus projectes.

Com treballem

Contacti amb HEARTWOOD per telèfon, per email o venint al nostres Showroom, on l'atendrem encantats, i expliqui'ns quines són les seves necessitats per a poder assessorar-li.

Faciliti'ns uns plànols del projecte a realitzar i li podrem entregar un pressupost aproximat i orientatiu del cost dels nostres serveis. Així mateix, realitzarem una visita per a poder prendre les mesures i observacions oportunes i així entregar-li un pressupost definitiu.

Una vegada aprovat el pressupost, sol·licitarem la matèria prima a la nostra fàbrica d'Alemanya on necessitaran entre 4 i 12 setmanes per a preparar les exclusives lames del seu projecte, mentre ens posem en contacte amb la direcció facultativa (si es que la hi ha) per a coordinar-nos en les diferents feines de l'obra.

Finalment realitzarem el muntatge desitjant que el nostre client quedi plenament satisfet.